Biri çay içiyor, sen öpüşüyorsun!

  • Home
  • Biri çay içiyor, sen öpüşüyorsun!
Biri çay içiyor, sen öpüşüyorsun!
Ece Sükan, 'Özcan Deniz'le kaç kere öpüştünüz' sorusuna 'Bir yakın, bir genel... öyle defalarca sürmüyor' diye yanıt verdiAbone ol


''Aşk Yakar'' dizisinin manken oyuncusu Ece Sükan Habertürk'te Saba Tümer'in konuğuydu... Ece Sükan, Saba Tümer'in sorusu karşısında ne söyleyeceğini bileme kansas seo di.
Tümer'in "Öpüşmelerde hep merak ediyorum ben, etkilenme falan oluyor mu diye?" sorusuna Sükan, "Herkes tabii buna hayır diyordur. Çünkü gerçekten hayır yani" diye yanıt verdi. Sükan, şöyle devam etti: "Çünkü düşünürsen, kaç kişi var etrafında. Tamam görmüyorsun ama bir koca ekip var etrafında. Orada biri çayını içiyor, biri bir şeyini yapıyor, reji var, şu var falan. Tabii ki de role girmen lazım ama öyle bir şeyin pek kimsede olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

BİR GENEL, BİR YAKIN.. ÖPÜŞME TAMAM

Saba Tümer, ekranda bir kez görünmesine karşın öpüüşme sahnesinin çekimler sırasında bir kaç kez tekrarlandığını hatırlatarak kaç kerede çekildiğini sordu. Ece Sükan ise "Orada tabii herkes daha dikkatli davranıyor, yönetmen de tabii, kimseyi sömürmemek adına. Bir genel, bir yakın falan hemen bitiyor. Öyle defalarca tekrar edilmiyor" şeklinde konuştu.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim