Kesik başta satanist ayin iddiası

  • Home
  • Kesik başta satanist ayin iddiası
Kesik başta satanist ayin iddiası
Münevver Karabulut cinayetinde ayrıntılar belirlendikçe ihtimaller de artıyor. Bunlardan biri de satanist ayin iddiası;Abone ol

Münevver Karabulut'un vahşice öldürülmesi, 10 yıl önce "Satanist ayin kurbanı" olan Şehriban Coşkunfırat'ı hatırlattı. Coşkunfırat'ın avukatı, "Ölümler birebir benziyor. Ayini işaret ediyor" dedi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Münevver Karabulut cinayeti, 1999 connecticut seo 'da "Satanist ayin kurbanı" olan 21 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat'ı gündeme getirdi. 13 Eylül 1999'da İstanbul Avcılar'daki evinden Bakırköy'e doğru yola çıkan Şehriban Coşkunfırat, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Yaklaşık 3 gün akıbetinden haber alınamayan Coşkunfırat'ın çıplak cesedi, Ortaköy Mezarlığı'nda bulunmuştu

ŞEYTANA TAPIYORLAR

Araştırmayı derinleştiren İstanbul polisi, bedeninin yarısına kadar toprağa gömülen genç kızın şeytana tapan (Satanist) bir grubun kurbanı olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Boğazı kesilen Münevver Karabulut'un babasının "Kızımı satanist ayinde öldürdüler" ve Adli Tıp raporunu yorumlayan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Gürsel Çetin'in, "Bu bir ayin cinayeti gibi görünüyor" yönündeki açıklamaları gözlerin, 10 yıl önceki 'Şehriban Coşkunfırat cinayeti'ne çevrilmesine neden oldu. Coşkunfırat ailesinin avukatı Basri Akyüz, her iki cinayet arasında birebir benzerlikler bulunduğunu söyledi.

Akyüz, "Adli Tıp raporları, Münevver'in de bir ayin sonucu öldürüldüğünü ortaya koyuyor. Her iki cinayette de birden fazla kişi var ve her ikisi de canavarca hisle işlenmiş'' diye konuştu.

İKİ CİNAYET ARASINDAKİ BENZERLİKLER

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim