Aydın’da şok PKK operasyonu

  • Home
  • Aydın’da şok PKK operasyonu
Aydın’da şok PKK operasyonu
Aydın Jandarma Komutanlığı’nca terör örgütü PKK’ya yönelik olarak 4 kentte düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı. Abone ol

Aydın Jandarma Komutanlığı’nca terör örgütü PKK’ya yönelik olarak 4 kentte düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Aydın Jandarma Komutanlığı’ amazon ads ndan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı, kuryelik faaliyetleriyle örgüte eleman ve lojistik malzeme temin ettiği, Türkiye- İran sınırını yasa dışı yollardan geçmek suretiyle terör örgütü adına örgütsel faaliyette bulunduğu belirlenen kişilere yönelik 4 kentte eşzamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi.

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne bağlı Davutlar Beldesi’nde K.Y, E.Y, H.C.Y. ve S.Y., Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde M.B. ve T.B., Van’ın Başkale İlçesi’nde H.Ç., Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Altınova Beldesi’nde S.Y.’nin yakalandığı, M.Y., V.Y. ve S.Y’nin arandığı belirtildi.

Zanlıların gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, örgütsel propaganda içerikli 3 CD ile 1 video kaseti, 6 cep telefonu, 8 simkart, 1 bilgisayar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim