Fatihte Gürcü turist dehşeti

  • Home
  • Fatihte Gürcü turist dehşeti
Fatihte Gürcü turist dehşeti
Fatih'te öyle dakikalar yaşandı ki polis bile ne yapacağını şaşırdı! İşte Gürcü asıllı turistin Fatih'teki dehşet dakikaları;Abone ol

Olay Fatih ilçesine bağlı Aksaray Küçük Langa caddesi Valide Camii sokakta meydana geldi. Bir oto yedek parçacısına giren Gürcü asıllı turist eline aldığı tornavida ile dehşet saçtı!

Bir oto yedek parçacısına giren Gürcü asıllı turist eline aldığı tornavida multi language seo ile kendine zarar vermeye başladı. Kendisine müdahale etmek isteyen çalışanlarla tartışan turist, eline geçirdiği yedek parçaları çalışanların üzerine atarak işyerinin 2. katına kaçtı.

Dükkandakiler o sırada olay yerinden geçen motorize polis ekiplerine haber verdi. Dışarı çıkmamakta direnen turist için itfaiye ekipleri de olay yerine çağrıldı. Bu sırada eline geçirdiği her şeyi kırıp döken ve polis, itfaiye ile vatandaşların üzerine atan turist işyeri sahiplerini çileden çıkardı.

Dükkanının darmadağın edildiğini gören işyeri sahipleri, polislere “ sıkın kafasına sıkamıyorsanız bırakın ben sıkayım “diye bağırdı.

Polis sinirli işyeri sahiplerini ve çevredeki esnafı yatıştırmaya çalışırken dışarı çıkan turist elindeki fren hortumu ile camları indirip polislere saldırdı.

Polisler biber gazı ile müdahale etmek isteyince sinirlenen turist elindeki fren hortumu ile polis ve vatandaşlara saldırdı. Kaçmaya başlayan vatandaşlar izdihama neden oldu. Kısa boğuşmanın ardından etkisiz hale getirilen Gürcü turist, vatandaşlar tarafından linç edilmekten son anda kurtuldu. Yaralı turist Haseki hastanesinde tedavi altına alındı.

İşte o dehşet görüntüleri;



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim