Netin birbirinden komik itirafları

  • Home
  • Netin birbirinden komik itirafları
Netin birbirinden komik itirafları
Kimisi kız arkadaşının göğüslerinden kimi ise eşinin davranışlarından şikayetçi! İşte Net'in en ilginç itirafları;Abone olBirbirinden ilginç itiraflar hem güldürüyor hem de düşündürüyor. İşte internette itiraflarıyla tanınan sitedeki insan ilişkileri üzerine yer alan komik itiraflar!

ACITTI- lissen-to-me, Kadın , 27 , Bursa

Üniversite yıllarımızda bana deli gibi aşk olan, ayrıldığım sevgilimle, ilk defa geçen gün karşılaştık. Evlenmiş. Havadan sudan konuştuk. Birden durdu ve "Sana teşekkür etmek istiyorum." dedi. Nedenini sordum, "Beni zamanında terkettiğin ve O'nu bulmamı sağladığın için." dedi. Gerçek miydi yoksa yıllar sonra gelen intikam cümlesi mi bilmiyorum. Tek bir şey biliyorum, çok fena acıttı.

Musona, Erkek , 28 , İstanbu çok dilli seo l / Teknoloji

Kulaklığımı takıp cep telefonumda nişanlımla konuşurken aynı anda eski sevgilime SMS atabiliyorum. Şu teknoloji ne kadar da gelişti.

Sakar_FM, Kadın , 28 , Ankara /Nihayet yaptım

Kocamın bilgisayarında bugün de yeni bir site, yeni bir profil ve yeni bir kadın buldum. Malum arkadaşlık sitesinde -uzun zaman önce kendisinden gizli öğrendiğim şifresiyle girerek- eşinin dostunun, akrabalarının, kardeşlerinin görebileceği profilinin kişisel iletisine; uzun zamandır sakladığını ama artık dayanamayıp artık eşcinsel olduğunu açıkladığını yazdım ve şifresini de değiştirdim. Kendi farkına varana kadar ben boşanmış olurum.

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ
İTİRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]

Lisardking, Erkek , 29 , Yurtdışı / Hayvanlar alemi

Kız arkadaşımla birlikte olurken kedisinin bizi ilgiyle seyrettiğini fark ettiğimden beri, hayvanlar alemi belgesellerinde çiftleşen aslanların neler hissettiğini anlayabiliyorum.

Justlikeapill, Kadın , 25 , İstanbul / Ara

"Lütfen arkadaşımla benim arama girme." diyor sevgilim. "O zaman ben de seni benim "arama" sokmam, tangamın yerinde olmak için yanıp tutuşursun." diyorum. Mesaj alınıyor ve konu kapanıyor.

Bakarkörüm, Kadın , 34 , Ankara / Vezirden rezile

Evlenmeden önce biri ile 6 yıl birlikte oldum. Çok güzel bir ilişkimiz vardı, her yönden tatmin ediciydi ve ben mutluydum. Kendimi seksi, güzel, akıllı ve olabildiğince özel hissederdim. Gerekti ve ayrıldık. Bir yılı flört olmakla birlikte, altı yıldır kocamla birlikteyim ve kendimi inanılmaz çirkin, başarısız, salak hissediyorum. Neredeyse frijit olduğumu düşünmeye başlayacağım. Ee ne demişler; erkekler kadını vezir de eder, rezil de...

Çatlakmelek, Kadın , 25 / Anlayış farkı

Kocamı öptükten sonra "Seni çok seviyorum aşkım ya! dedim. "Dur sevgilim şimdi haberleri izliyorum. Sonra seversin." dedi. Ne anladıysa artık.

Faarettin, Kadın , 28 , Ankara / Mutluluk

Mobilyalar 5.500, çeyiz kıvır zıvırları 5.000, kır düğünü için masraf 3.000, balayı 600, evlilik için mecburi şehir değişikliği nedeniyle baroya ödenecek ücret 3.000, işten çıkmak aylık eksi 1.500... Sevdiğin adamla evlenebilmenin mutluluğu paha biçilemez!

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ
İTİRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim