Lincolndeki sözleşme kralında yok

  • Home
  • Lincolndeki sözleşme kralında yok
Lincolndeki sözleşme kralında yok
Öyle bir sözleşme ki... Kralı gelse ona dokunamaz. Yattığı yerden de çatır çatır parasını alır. 20 sayfalık sözleşmede bakın neler var. Abone ol

Galatasaray'ın Futbol Federasyonuna gönderdiği Lincoln'ün sözleşmesine göre Sarı Kırmızı takım 4 yıllık anlaşma yaptığı Lincoln'e adeta Servet ödemiş ve ödemeye de devam ediyor..

SÖZLEŞMESİ 20 SAYFA

Lincoln, Galatasaray ile tam 20 sayfalık sözleşme yapmış.. Hani kredi kartı alırken uzun uzun yazılan ve içinde bir çok tehlike bulunduran maddeler okunulmadan imzalanır ya, işte o hesap.. Lincoln ve avukatları bütün kozları elinde geçirecek maddeleri önceden hesaplanmışlar ve ince ince sözleşmeye işlemişler..

LİNCOLN'E TOPLAM 13.5 best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey MİLYON EURO..

Sözleşmeye göre Lincoln’e ilk yıl 6 milyon Euro garanti para ödendi. Bu paranın 2.5 milyon Euro’su 12 eşit taksitle, kalan 3.5 milyon Euro ise iki eşit taksitte ödendi. Brezilyalı futbolcu geri kalan 7.5 milyon Euro’yu ise 3 yıl içinde 2.5 milyonluk eşit taksitlerle almaya devam ediyor. Bu 2.5 milyon Euroluk alacaklar da 12 aya bölünerek veriliyor.Nitekim Lincoln sözleşme gereği oturduğu yerden yeni sezonda da 2.5 milyon euro alacak..

ROBERTO CARLOS, LİNCOLN'ÜN
YARI FİYATINA MALOLMUŞ..

F.Bahçe'nin federasyona gönderdiği resmi sözleşmeye göre Roberto Carlos neredeyse Lincoln’ün yarı fiyatına malolmuş. Sarı-lacivetli kulüp Brezilyalı süper stara yıllık 2 milyon Euro garanti para ödeyeceğini beyan etmiş. Aynı sözleşmede Carlos’a ayrıca maç başına da ücret alacağı belirtilmiş. Buna göre F.Bahçe Carlos’a garanti paranın yanı sıra 25 bin Euro da maç başı ücret ödüyor..

G.SARAY'IN, KOLUNU BAĞLAYAN MADDELER..

Galatasaray ile 4 yıllık 2.5 milyon eurodan 10 milyon euro alacak olan Lincoln'e isim hakkı olarak Galatasaray 3.5 milyon euro ödemiş.. Yani transfer+isim hakkı..

TÜM SAĞLIK HARCAMALARINI G.SARAY ÖDÜYOR..

Yine sözleşme maddelerinde Lincoln'ün her türlü özel sağlık harcamalarının ve özel sağlık ekibinin giderleri ve maaşlarını da G.Saray kulübü ödemek zorunda..

ÜLKESİNE GİDERKEN, UÇAK BİLETLERİNİN
PARASINI G.SARAY VERİYOR

Sık sık elini kollunu sallaya sallaya ülkesine giden , giderken de ne zaman döneceksiniz diye soran basın mensuplarına gülerek yarın diyerek dalgasını geçen Lincoln'ün bu seyahatlerindeki uçak biletlerini de kulüp ödüyor. Çünkü sözleşmede yer alan maddeye göre Brezilyalı futbolcuya sınırsız uçak bileti hakkı tanınmış.

YÖNETİM RAĞMEN GÜLE OYNAYA NASIL GİDİYOR..

Teknik Direktör izin vermediği halde , yönetimin haberi olmadığı halde Lincoln nasıl yurt dışına gidiyor.. Çünkü yine sözleşme maddesi gereği Lincoln sağlık problemlerinin tedavisi için isterse yurt dışına gidebilir maddesi var.. Yani canı ne zaman çekerse bir sağlık sorunu çıkarıyor ve tatile uçuyor.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim